Auto Sevis

Kod nas mozete kupiti originalne BMW-MINI delove i to u TR-Curcic,prodavnici delova koja se nalazi na istoj lokaciji kao i servis. Delovi koje kod nas kupujete su originalni i cinjenica da program delova uzimamo od ovlascenog uvoznika garantuje originalnost i kvalitet.

Razlog zbog kog smo odlucili da radimo iskljucivo sa originalnim delovima je taj sto se u praksi pokazalo da je za nas kao servisere i za nase musterije najbolje staviti originalni rezervni deo.

Nekome u startu to moze da se ucini za nijansu skuplje nego rad sa alternativnim rezervnim delovima ali kada se napravi prosta racunica pouzdanosti i dugotrajnosti originalnog rezervnog dela u odnosu na alternativni,svako moze doci do zakljucka da je originalni rezervni deo u svakom slucaju isplativiji za vlasnika vozila.Originalni rezervni deo koji je neznatno skuplji uglavnom ima duplo veci vek trajanja od alternativnog.
Naravno da ukoliko vlasnik vozila insistira na ugradnji alternativnih delova mi cemo mu izaci u susret na njegovu vlastitu odgovornost.

Dakle ako zelite da Vas automobil i posle dugog niza godina eksploatacije radi kao prvog dana kada ste ga kupili savetujemo da je u vasem interesu da koristite originalne rezervne delove.
Imamo veliki izbor delova na lageru kao i mogucnost porudzbine svih delova iz BMW-MINI programa.